Informatie over P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie
Mijn gegevens
*
*
*
Geen waarschuwingen voor deze onderneming
{{translate('company_activity_bron_' + bron)}}
Code Omschrijving
{{activiteit.code}} {{activiteit.description}}

P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie (VOF)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

KVK-nummer

92781934

Btw-nummer

Oprichting
29-01-2024
Laatste balansjaar
N/A
Bedrijfsgrootte
N/A 0 FTE
RSIN-nummer
866170418
Hoofdactiviteit
Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie-adviesbureaus)
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie?
Log in of start een gratis proefperiode om het btw-nummer te bekijken.
Wat is het KVK-nummer van P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie?
Het KVK-nummer van P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie is 92781934.
Wanneer werd P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie opgericht?
P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie werd opgericht op 29-01-2024.
Wat is het adres van P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie?
De huidige statutaire zetel van P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie is Waterlijn 10, 2681 XM Monster.
Wanneer heeft P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie heeft (nog) geen jaarrekening neergelegd.
Hoeveel werknemers heeft P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie?
P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie heeft (nog) geen jaarrekening neergelegd of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie?
Er zijn geen omzetcijfers van P Galerne Conseil et Technique de Pâtisserie beschikbaar.