Informatie over Bakeplus International
Mijn gegevens
*
*
*
{{translate('company_activity_bron_' + bron)}}
Code Omschrijving
{{activiteit.code}} {{activiteit.description}}
Huidige 403-verklaringen
Onderneming Periode
Historische 403-verklaringen
Onderneming Periode

Bakeplus International (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

KVK-nummer

12041454

Btw-nummer

Oprichting
01-05-2000
Laatste balansjaar
2016
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
RSIN-nummer
808852498
Hoofdactiviteit
Import, export, produktie en handel in grond- stoffen, halffabrikaten en gerede produkten
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Bakeplus International

Recente cijfers worden neergelegd door een ander bedrijf.(403-verklaring) Bekijken
2016 2015 2014 2013
Eigen vermogen -3.036.000 8 % -3.309.000 -2 % -3.237.000 -2 % -3.163.000
Personeel 0 0 0 0

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Bakeplus International?
Log in of start een gratis proefperiode om het btw-nummer te bekijken.
Wat is het KVK-nummer van Bakeplus International?
Het KVK-nummer van Bakeplus International is 12041454.
Wanneer werd Bakeplus International opgericht?
Bakeplus International werd opgericht op 01-05-2000.
Wat is het adres van Bakeplus International?
De huidige statutaire zetel van Bakeplus International is Hertog Karelweg 19, 4175 LS Haaften.
Wanneer heeft Bakeplus International voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Bakeplus International werd neergelegd op 08-06-2017.
Hoeveel werknemers heeft Bakeplus International?
Er zijn geen FTE's actief bij Bakeplus International of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Bakeplus International?
Er zijn geen omzetcijfers van Bakeplus International beschikbaar.